Mitä mielessä?- podcast

Kaikki muistavat, kun aikoinaan Facebookiin tuli mahdollisuus kirjoittaa omalle aikajanalle statuspäivityksiä ja siinä luki: ”Mitä Mielessä?” Siitä on tämä podcast tehty – aiheista laidasta laitaan.”
Podcastissa

Podcastissa

Tarjoan kuuntelijoilleni kattauksen samaistumista, reippaita mielipiteitä, sopivasti vakavia aiheita, rutkasti naurua, sekä syvällistä pohdintaa – kaikkea tätä yhden 32-vuotiaan sinkkumimmin elämästä! Homma ei voisi olla vakavampaa ja samalla kepeämpää – tässä podcastissa on takuuvarmasti luvassa hulvatonta menoa ja aimo annos elämänviisautta! Kuuntelijat pääsevät mukaan tekemiseen, sillä jaksoissa käytetään ääniviestejä kuuntelijoilta. Tämä podcast on siis mun ja yleisön yhteinen pohdintahetki.

Jaksoihin tästä

Mitä Mielessä? -jaksot Podimossa tiistaisin ja perjantaisin. Jaksot ovat aina maksimissaan 20 minuuttisia, joten niitä ehtii hyvin vaikkapa aamutoimien aikana kuunnella. Podcast jää kesän ajaksi tauolle, mutta palaa Podimoon kuunneltavaksi jälleen syksyllä. Voit siis kuunnella uusia jaksoja odotellessasi kaikki jaksot Podimosta!